yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Kullanılan kapı fitili bâtınin esrar sızdırmazlık şgeriı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim sağlanabilir.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) üs amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki yaman, yangın, gaz yağı vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu menfi koşulların sair katlara geçişini karışmak yahut muhtemel evetğu kadar geciktirmektir.

Motorlu otomat kilitleri hem asayiş hem de tatbikî bir kullanma deneyimi sağlayan kapı kilit seçenekleri ortada belde…

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi derunin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya menşe vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve esas kapıların cihetı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın mideindeki farklı bir oda bapsı da olur.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı genellikle 60 zaman, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve yamanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı yoğunya kapanmaktadır.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mamultır ve ekseriya çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı Yangın Kapısı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden daha aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangına dayanıklı bapların meslek kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu ayar ilenmeşap bapnın yok olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını varlıkımızın önemli bir parçbeyı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Binanın sineinden adiya rast nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Topluluk beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i kıraat etmek derunin tıklayın.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *